Tijuana Coconut Fried Jumbo Shrimps

De beste scampiene du noen gang har smakt! Lover!!!

Til 2-3 porsjoner trenger du:
400 g scampi, skrelte med skall på halen
150 g kokosmasse eller kokosflak
100 g tynt strimlet rødkål
100 g tynt strimlet hodekål
½ lime
½ rødløk tynt strimlet
½ bunt frisk koriander, hakket
Frityrrøre: 100 g hvetemel, 65 g maisenna,
2 ts bakepulver, 2 ts salt, 2 dl vann (gjerne med kullsyre). La stå i kjøleskap 10 minutter før bruk.
1 fl. Broken Taco Pineapple Rain
1 fl. Broken Taco Sympathy For The Devil Hot sauce
1 pose Broken Taco Trinidad Taco spice mix
1 fl. Broken Taco pepper garlic cheese sauce

Slik gjør du:

Bland strimlet rødkål, hodekål, koriander og løk sammen med saften fra ½ lime. Smak til med salt og pepper og Broken Taco Sympathy for the devil hot sauce.

Bland kokos og Broken Taco Trinidad Taco spice mix i en bolle. Dypp scampien i frityr røra, deretter i kokos og krydderblandingen. Frityrstek til gyldenbrun på utsiden, og gjennomstekt inni.

Serves med kålsalat, med Broken Taco Pineapple Rain og Broken Taco pepper garlic cheese sauce som dip.

Flere oppskrifter »