Gourmet hotdogs

Ingredienser:
8 gode grillpølser, gjerne forskjellige typer
8 pølsebrød
litt finstrimlet salat
1 pk. søtpotetfries
Diverse toppings:
Sticky Fingers Diner Style Ketchup
Sticky Fingers Yellow American Mustard
Sticky Fingers Sylteagurk
Sticky Fingers

Karamellisert løk
1 løk
1 ss smør
1 ts sukker
salt og pepper
100 g blåmuggost

Lettsyltet rødløkslaw
1 rødløk
1 skalk rødkål
4 ss eplesidereddik
1 ½ ts sukker
1 ts salt
1 lime

Slik gjør du det:

Ta grillpølsene til et nytt nivå med digg tilbehør, gourmetsennep og -ketchup, mais, sylteagurker og et stort utvalg andre gode sauser.

Snitt pølsene med en skarp kniv og grill på høy varme til gjennomvarme. Grill gjerne pølsebrødet raskt på
begge sider. Stek søtpotetfries etter anvisning på pakken. Server pølser i brød med salat, søtpotetfries og et stort utvalg Sticky Fingers sauser.

Del løk i tynne skiver og fres i en panne eller gryte med smør og sukker til myk og karamellisert, ca. 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Server på toppen av grillpølse med smuldret blåmuggost.

Flere oppskrifter »